Malina Vaida's FotoPage


My name: Malina Vaida Ahmad Nadzri
My Fotopage: http://malinavaida.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: D70
Canon
Friends:
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
hanif ali
Latest entry:hasna merempit
View this Fotopage entry
Zarina Adena
Latest entry:My Scrapbook
View this Fotopage entry
Creating a Masterpiece
D CORSAGES Wedding n Gifts Gallery
Latest entry:VALENTINES OFFER
GUBAHAN HANTARAN + DULANG + ALAS DULANG RM 60 / dulang Offer untuk tempahan from 1 February - 28 February 2009* *Term & condition apply Tidak terhad untuk majlis dibulan FEB sahaja. Anda boleh membuat tempahan sekarang untuk majlis akan datang. Regards, Cheemah 012-2514233 View this Fotopage entry
nur effatul fairuz
Latest entry:Ber YM
Baru seminggu abah fly. Dua beranak ni sudah rindu-rinduan (er, ibunya pun sama tapi tak rock la mengaku,kan? :-D ).Hampir setiap malam ber YM. Macam-macam diceritakan dek budak zaid. Dari apa yang dibeli kedai, cerita TV, keretapi, tentang cicak di siling dan lalat yang terbang. Zaid baru genap 3 tahun. Mulutnya sekarang macam bertih jagung. Sesekali juga, terdengar dua beranak ni menyanyi lagu tema cerita animasi keretapi idola zaid "Thomas & Friend". Bila selesai dan ibu dah offkan pc, zaid tun... View this Fotopage entry
View dari bilik
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
Naim n Saadah n Izzah
Latest entry:Izzah 4th (2008) Birthday
Last saturday(29/11/2008) birthday Izzah yang ke 4. Selamat hari jadi sayang !!. Semoga panjang umur, bahagia dan sihat selalu. Ummi and abah doakan segala yang baik2 untuk Izzah. Terima kasih pada sepupu2 Izzah yang datang. Terima kasih juga pada abah yang menempah kek yang comel walaupun kek tuh kecik sket dari apa yang kita bayangkan. Actually Izzah request nak kek barbie.. tp kedai tuh nyer selection untuk gambar barbie x cantik. So Abah tempah yg gambar PPG. View this Fotopage entry
Barbie doll- Present from Ummi & Abah. As Izzah wish..
Rezani redza
Latest entry:He is 2 years old!!!!
Alhamdulillah anak mama dah 2 thn.. makin lasak n x tau duk diam.. ade je ke dia nak wat.. mama memang x larat nak kawal dah... harap babah, atok n wawan jg haziq :-> .. x lama lg mama cuti pnjg... hopefully semua selamat... tngokla dia skrg...makin tinggi n besar cam babah... dulu 4 btg gigi skrg dah pnuh atas bwh.. :-D View this Fotopage entry
raliz halim
Latest entry:Cinta yang Terindah..
Muhamad Iqbal Dhani bin Muhamad Munawar @ 2 mths old! View this Fotopage entry
linda jijie
Latest entry:Visit to U.S
View this Fotopage entry
ronald reagon
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
Nina Rizwina
Latest entry:Salam Aidil Adha
Salam sume.. "Salam Aidil Adha" Dah lamanye tak menjenguk rumah ni.. dah bersawang dah.. Nak update beberapa gambar ketika bercuti beraya haji di kampung.. tak banyak event pun..tp meriah la jugak... dah 18 tahun yg lalu mengerjakan haji ke mekah & madinah..masih teringat lagi kenangan dan peristiwa2 manis dan pahit semasa berada disana..terutama sekali kejadian terowong Muassem.. seronok ketika berada disana ..dapat berkenalan dengan rakan sebaya..dan tak sebaya..hehehe..ada jugak budak2 kecik g... View this Fotopage entry
ni tak masuk..tp dijemput..:D
pengayuh beca
Latest entry:End of Note
Salam and Dear All, My Gosh its 2009 already! Its about time I'm closing up my entry here since I'm not updating anyway. Plus, I'm not the kind who could have 2, 3 accounts of things on the internet, a lazy updater or shall i say i find my time more valuable on other important things. So, you shall see me on my http://beca-film.diaryland.com(beca-film). Will be doing only the thing that interest me, updating only meaningful thing and perhaps sharing similar areas with you. So adios to FP! View this Fotopage entry
Gelabahhh present paper tadi, now can relaxx!
Salfaezan Pilus
Latest entry:Oh..Dr SMS!
Program: Sesi Motivasi bersama Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor anjuran Maxis Cyberkids Location: SMK Tun Abd Razak, Kuching Date: 08.08.08 Xsangka dapat peluang jumpa Angkasawan Negara yg hensem bak prince charming ni... program ni bkn kt sekolah aku, tp aku ditugaskan bawak students pegi sini.. time ni baru rasa beruntung jadi cikgu.. jgn mara ye! View this Fotopage entry
Free gift..his book. Must read!
SaBriNa AbD MaLek
Latest entry:Langkawi - day 4
Hari terakhir kat Langkawi, so kami just jalan2 kat Pekan Kuah sebab dah tak tahu nak pergi mana. Sempat pergi lepak2 kat Pantai Tengkorak. Flight balik pukul 10.50pm. Lastly, we really had fun at Langkawi. To me, walaupun cuaca asyik hujan je but at least kita dah sampai Langkawi..hihihihi. Kat airport..syoknyerr dia tido.. View this Fotopage entry
sampai terlentok2..good bye Langkawi
g m o X x s personal photoblog
Latest entry:Nak bagi tau sket...
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa... Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe... View this Fotopage entry
rozima mat johan
Latest entry:Majlis Perkahwinan Jamilah & Hassan
Assalammualaikum WBT / Salam Sejahtera, Kepada kawan2 semua, untuk tatapan gambar perkahwinan Jamilah (xstudent 5 Emas). Maaf ye, cuma ini saja yg sempat saya tunjukkan sebab nak rushing kenduri kat Klang. View this Fotopage entry
Gambar Pelamin
abby Solehah
Latest entry:Adam-One Month
View this Fotopage entry
siti rahah
Latest entry:Koyo di Kagawa
View this Fotopage entry
ayata yatta...
Kochang Family
Latest entry:Anak2 ku...
View this Fotopage entry
s h i k i n
Latest entry:: Untitled :
View this Fotopage entry
naley selamat
Latest entry:gunung irau (cameron highland) ~ 2007
kali ni trip panjat gunung tak ramai geng bigfoot hunters..beberapa kerat yg join..tapi kami bersama team RDAG...team ni aku tak ingat apa nama penuh tp leader dorang mmg power..aku respect kat dorang yg tak pancit ni..haha..tp aku pun tak pancit skrg bila panjat gunung..hahaha..jalan bole isap rokok lagi tu..ok..kali ni team aku kena guide budak form 5...seramai 30 budak sekolah dari perlis yg panjat..tp kat sini byk pic aku ngn bigfoot huntes je..hehe...pagi tu lalu kat ladang teh semasa perjalana ke brin... View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
norzilah abu bakar
Latest entry:Pantai Semarak,Pekan
Mungkin ramai xberapa tahu pantai ni disebabkan lokasi dia. But it is really good beach to enjoy your peace and quite camping!! And the best thing is lepas u all mandi laut, air bilas adalah air telaga yang mmg sejuk. Best woo...... Environment mmg superb coz star fish dia masih besar2 dan air yang begitu masin. No pollution. During late evening you can buy fresh fish nearby from the fisherman who just back from the sea cheaper than the middleman price! Or you can enjoy looking for 'rokan' near to hutan ... View this Fotopage entry
kat sini la siput sedut tinggal, tengok tu dia...
azrin kurmin
Latest entry:Graduation Day.....
Alhamdulillah ... akhirnya berjaya mengharungi perjuangan ini... 8-) http://okashii.fotopages.com/ View this Fotopage entry
berandaseni studio
Latest entry:MEMPELAI DI METROPILITAN KUALA LUMPUR
all picture e x c l u s i v e by b e r a n d a s e n i :weee: @ress : berandaseni studio 103-3,USJ 21/10 47630 Subang Jaya Selangor Cell : 016 307 5380 shopi :-> :-D ;-) :-D View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
hae hanafi
Latest entry:Pre-Honeymoon Part 2 - Kelantan
Just bergambar dalam kereta masa on d way balik KL. Pergi Kelantan on ticketlah ni sebab follow Z buat kerja sikit. Upgrading school....Location for upgrading school ialah Pasir Putih & KB. Jenuh jugalah berjalan satu Pasir Puteh tu nak cari sekolah nasib baik ada adik Ipar Boss yang jadi driver...kalo harap kami conform xjumpa sekolah... antara sekolah yang kami lawati (macam YB plak).... 1. S.M (A) Melor 2. S.R. Tualang Tinggi, Pasir Puteh 3. S.R. Seligi, Pasir Puteh 4. S.M Padang Pak Amat 5. S.K... View this Fotopage entry
Sg. Kuantan tempat Joe n Suzy dating kwang! kwang!
teamRS in Penang
Latest entry:promotionalMATERIAL
View this Fotopage entry
mesit tak boleh teka siapa saya!!
Juan Danza
View this Fotopage latest entry
Sepanyol
Shahnon R Zakaria
View this Fotopage latest entry
sara nizam
Latest entry:Majlis Kenduri Perkahwinan di KL
Selepas bernikah di Penang, saya mengadakan majlis kenduri kahwin di kediaman keluarga Bangsar, KL.Majlis berinai bermula pada 17 Dec 2005 jam 9.00 mlm.Di ikuti pula dengan majlis bersanding pada keesokkan harinya serta majlis pemotongan kek pada sebelah malam. View this Fotopage entry
whole family
leni iii
View this Fotopage latest entry
kl lk
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016