Malina Vaida's FotoPage

By: Malina Vaida Ahmad Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  [37]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mentor mentee ASBKL 2004 & Buka POse SPM 97

me n khai versi ASBKL
me n mail
me n fizi
View all 15 photos...
few days b4 end of school last yr, aku + pidah + norizam + adam + ita jmpa adik² mentee kitorg n bg gift yg xseberapa.hehe.

then ktorn buka pose kt kedai kat ngn asrama.
dgr cite kedai tu artis ug punya, tp mcm nk roboh je
dah la ada yg request nk dok kt tpt ala² rmh ran tu...
waaaa!!! tkt aku.
mana nk tampung kitorg lg..lauk pauk yg byk lg
....dgn pemandangan bwh tu ..isk isk..abaikan je la
yg penting ...kenyang gak la.Alhamdulillah

then g bowling kat ampang poit
org gterawih kita g bowling
hemm...xpela
skip 1 hari

kebetulan bday kasy..sepotong kek utk bday boy
err...boy lg ke??

pas main boling,lepak kt mamak jap
ni suma gara² awe yg luv mamak's cook
xpela...mudah²an murah rezeki awe yg blanja kitorg
thnx awe! amalkan la selalu.

thnx 4 evrbdy nway..


Monday, 7-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KEJOHANAN BOWLING ASBKL 2005

me & adam
me & norizam
me & abg rizal
View all 13 photos...
petikan dari penganjur (abg nuar)

Assalamualaikum...
Harap semuanya sihat & ceria slalu..

Alhamdulillah, akhirnya program yang dirancang berjalan dengan lancar.
Disini saya nyatakan serba sedikit perjalanan Kejohanan Bowling ASBKL 2005.

Seramai 35 orang telah hadir, dan 30 peserta mendaftar diri untuk bertanding.
Tepat 11.30 pagi, pertandingan dimulakan dengan setip lane mengandungi 3 pemain.
Suasana cukup meriah dengan setiap pemain begitu bersemangat untuk menang.
Sambil bermain, sesi borborak & bergambar tidak ketinggalan.
Pelbagai aksi & posing menarik dijelmakan oleh setiap pemain.
Rasanya, matlamat utk menjadikan kejohanan ini acara tahunan, mungkin tercapai.

Lebih kurang pukul 2.00 petang, keputusan pertandingan diumumkan.
Majlis menjemput Kak SITI HASNI (SPM 92) utk memberikan sedikit ucapan..
dan seterusnya menyampaikan hadiah kepada pemenang..
(keputusan ada kat bawah.. hehehe)
Terima kasih buat Kak Hasni yang sanggup menunggu sehingga tamat program.

Selepas tamat, sebahagian dr kami menjamu selera di CNS, sebelah MAXIS Taipan..
Setelah penuh dengan gelak ketawa, kami bersurai dgn hati yang ceria.
Alhamdulillah.. semuanya selesai.

Harapan kami semua yang hadir,
agar SENIOR2, kengkawan2 & JUNIOR2 yang lain akan turut serta dgn program akan datang..

Buat mereka2 yang datang dr jauh..
Kak ZALIE dr penang & Rozaimi dr JB..
diucapkan berbanyak2 terima kasih kerana bersemangat untuk turut serta dalam program ini.
Tak ketinggalan pada semua yang hadir,
terima kasih dan maaf bebanyak sekiranya ada kecacatan @ kelemahan sepanjang program..
Semoga kita dapat perbaiki utk program akan datang.

~nua~
SJI 92-96

KEPUTUSAN PERTANDINGAN

Lelaki:
1. Anuar (SPM96)
2. Fadil (SPM98)
3. Jepe (SPM96)
4. Adi (SPM96)
5. Yusrizal (SPM96)
6. Hafiz (SPM98)
7. Firdaus
8. Rozaimi (SPM96)
9. Najib (SPM96)
10. Fahrizal (SPM96)
11. Irfan Izwan (SPM96)
12. Norizam (SPM97)
13. Azlan
14. Rosli (SPM96)
15. Adam (SPM97)
16. Shahrin (SPM96)
17. Said (SPM98)

Wanita:
1. Kak Zalie (SPM92)
2. Sulas (SPM98)
3. Shahira (SPM96)
4. Balqis (SPM96)
5. Dzainur (SPM98)
6. Nor Khamziha & Yusreewani (SPM96)
8. Elyani
9. Malina (SPM97)
10. Ezelda (SPM96)
11. Aida (SPM98)
12. Rozita (SPM98)
13. Nurul (SPM98)

SYABAS utk semua!!!!!!!!!!!!!!


[<<  <  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  [37]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net