Malina Vaida's FotoPage

By: Malina Vaida Ahmad Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
pinJam

 
 
dah lama pic ni tp x kira nk upload gak
masa ni follow dd cover job kt slayang
dr jauh lg si cute ni dh usha dd yg dok mengusung kamera n snap sana sini
so aku dgn slambanya g sebelah dia n dgn tercengang² dia stil confuse nk senyum ke tak masa dd snap pic ni
trkejut kot coz aku tetiba muncul sebelah dia..hehe
cute la dik..mmmuah!



Sunday, 30-Mar-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
ayah 52nd bday (2007)

 
 
also supposed 2 b last yr entry.. 23 Oct 2007
kira halal la ek
having a very delicious nasi bryani kambing kt tesco (memang fevret ayah pun)
so d same wishes gak la kan (copy & paste )
smoga ayah pjg umo,murah rezki n cepat dpt cucu..hehe
mmmuah!


*pic also taken from my hfon.


Sunday, 30-Mar-2008 15:48 Email | Share | | Bookmark
Ibu 49th Bday (2007)

 
hehe...bday ibu thn lepas.. 15 Sept 2007
dinner kt restoren tasik indah,shah alam
d best seafud restoren kt shah alam..much more better that muara klang (but stil xleh lawan seafud kt tawau..huhu..i miz tawau)
k la..smoga ibu pjg umo murah rezki n cepat dpt cucu
mmmmuah!


*pic taken fr my hfon jek coz dd kata kalau bwk kamera susah concentrate mkn.hemmm...


Thursday, 28-Feb-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
its my 28th! my LOVELY 28th!

 
 
We had my bday dinner last nite @ SOULed Out, Hartamas



Last yr plan dd x jadi coz aku kene stay kt ofce sampai lewat mlm..huhu
Sadis je
Tp tis yr celebrate 1 day in advanced coz dd kata today he’ll b bz
Itupun memang nasib baik sgt² la coz komuter wat hal masa blk keje smalam
Kalau tak tis year pun nganga la…huhu

Got my prezie last wik masa last day sales kt sogo
Sesungguhnya something yg memang sgt la menyelamatkan bajet tahunan ku..hehe
Tq dd…
Tp rasanye tu memang hadiah wajib besides anything else…hehe



So ystrday starting with dner @ SOULed Out
Memang sedap,recommended gak la walau x sehebat Las Carretas kt Subang
Then continue kt umah kol 12 on d dot, a cute chocolate cake (serius sedap bangat!) wit GIANT candle..hehe (tetap ku makan kek tu wpun perut full gile)

Mayb there wil b another surprise 2nite ( ciss..perasan sndr )
Coz subuh tadi dd tanya whether I’m going to gym or not after ofce 2day
Hemm…pastu dd bawak turun his camera beg siap²…tak ke mcm he’s hiding smthing..hehe (ciss..perasan lg )

Xpe la..xde pun tak pe..yg dh ada ni pun dah macam²
..tp kalau ada mesti lg happening my bday tis yr..hehe..bestnye surprise..i like surprise

So kesempatan ni nk thnx kt fmly, fmly in law & frens yg wish n ingat my bday
N of course for my dear bloved hubby ENCIK NORIZAM AYOB
..tq 4 evrthg..tq soo very much (u know how much i luv u n how much i care 'bout us)
Juga syukur pada Allah utk nikmat & kesempatan utk aku rasa rahmat & bahagia ni..Alhamdulillah


Tuesday, 26-Feb-2008 10:34 Email | Share | | Bookmark
2007 diaRy

 
 
 
View all 45 photos...
1st nvrsry fotoshoot, shah alam




zaidi botak 2nd baby on tam's bday,gombak


my younger bro's engagement,ulu tebrau


me & ibu on baby & ana wedg,benta


subang alam fmly day,penang


metg with syed (dd's old fren),wgsa maju


metg with din (dd's old fren),keramat


aboy's wed, seremban


aidilfitri,kuantan


carty's wedg,kuching


eom,tasik ttwgsa


metg with nad (dd's old fren),bangi


bedoo open hse (dd's old fren),subang


vv & dyna bday, sbg bestari


metg with rina (our old fren),jengka


bulat's wedg (dd's old fren),kota bharu


abg is's open hse(dd's old fren),ulu langat


Launching of The Beauty


intan & nawar wedg (our old fren),ulu jempol


zila & zabar wedg (our old fren),jengka


P Ramlee The Musical, Istana Budaya


Hae's open hse (our old fren),bkt jalil


Hada wedg (my old fren),kajang


MGSKL reunion,jln ampang


ita's wedg,klang


ramadhan,shah alam


honeymoon, pulau besar


honeymoon, guoman


So many things happened in 2007
Ni pun rasanye byk gak yg miz,dh la susunan pun x ikut flow
Selain jln² hanimun,jln² wit fmly,tak kurang gak jln² wat kj
Alhamdulillah,selain rezki our freelance job yg tak brhenti,sambil tu leh jenjalan cuci mata
Cuma rezki anak je yg lom sampai² lg,xpe..sabar..sabar..huhu

So ksmpatan ni nk ucap thnx pd customer² yg mempercayai keje² kami
Kepercayaan korg tu dh bawak kami jenjalan byk tpt dlm tmpoh setahun ni
Tau byk tpt baru n kenal ramai kwn baru
Seronooooook sgt.tqvm.

Jugak a million thnx to my dD sbb slalu bawak “beg besar” dia ni g mana²
Rasaye utk diary 2008 nnti akan semeriah 2007 atau mungkin lebih lagi??
Tngguuuu……

Ok la,td mcm byk sgt nk tulis,suddenly kering idea plak sbb dh letih dok upload dr pg sampai ke ptg,fp slow la...huhu

*pesanan penaja : mmY luv dD so much!



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net