Malina Vaida's FotoPage

By: Malina Vaida Ahmad Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Apr-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark

tgk pic umah sndr..hemm
wat masa ni dimana² je ibu akan bebel pasal umah
ayah tukang angguk n tambah pe patut
View all 6 photos...
dah 2 wiks angah kt sini,kursus kt maktab polis tu
tp wken je blk umah ibu ayah
kejap jek rasa..dia dh nk blk pun
umah aku pun dia tak dtg
mentang² la ibu ayah dh dok dekat skrg
kalau tak,ke teratak ku jua la dia menumpang teduh..huhu
tp stil ktorg sume smpat gath kt umah ibu ayah
adik pun 2 kali wken blk seremban sbb abg kesayangan dia ni blk ..kasik can dia brkepit bawah ketiak abg dia


Tuesday, 22-Apr-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
SACC Mall : mari gunting rambut

ada org nk gunting rambut
so aku suggest Thomas n Guy
fisya dh gunting rambut baru tanye advice stylist
View all 5 photos...
aku suggest diorg ni kt sana coz memang slalu aku n Dd ke sini
cuma lately dah tak ke sini coz aku di"haram"kan potong rambut oleh suami kesayanganku itu...hehe..
aku tau la aku lg cantik ngn long hair ni
masalahnye aku kuat peluh
almost everyday aku shampoo coz x selesa
tak kisah la,yg penting suamiku sayang..hehe



Wednesday, 2-Apr-2008 16:16 Email | Share | | Bookmark
in progress

 
its not mine tp umah ibu n ayah kt seremban 2
since ayah dh transfer ke HQ Felda kt KL so diorg decide nk pindah trus kt umah ni yg memang dh lama beli..aku pun x ingat bila..9thn lepas kot
lgpun ayah ada 3 thn lg je b4 pencen..dah alang² ..KL - Seremban bukan jauh pun
ibu pun mesti tak larat nk kemas brg² umah ..dh la anak sume dok bersepah² satu msia..hehe
(bukan sengaja xnak tlg k)
tp kesian kat diorg,kontraktor janji siap in 1 month,tp rasanye ni dh 2 bulan kot
kalau korg masuk dlm tu...huhu mcm dok kt mana je..dgn brg² ibu lg..muat space utk tdo n sembahyang jek
tu la kisahnye parents aku yg merempat di rumah sndiri
bukan tak ajak dok kt umah aku smntara nk tnggu umah tu siap
tp almaklumah..ibu ku itu amat CEREWET orgnye
kalau korg tgk dia terjerit² n bg arahan, dh macam guru besar marah anak murid jek..huhu
setiap inci simen/cat/papan/tiang/lubang/dinding/etc dia belek supaya xde cacat cela
huhu...dok tahu la kito..ibu ku itu memang begitu ye...
katanye end of tis wik leh setel..malas la aku nk harap sgt coz dh tnggu lama sgt kn..
mintak² siap la cepat
aku pun dh tak tahan dengar mak aku tu dok berleter sana sini



*abaikan adik aku yg tengah posing kt depan tu


Wednesday, 2-Apr-2008 16:10 Email | Share | | Bookmark
its mine :D

 


*tq 2 our penaja, ibu n my dearie dD


Tuesday, 1-Apr-2008 14:20 Email | Share | | Bookmark
bride in progress

 
 
 
View all 8 photos...


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net