Malina Vaida's FotoPage

By: Malina Vaida Ahmad Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-May-2007 03:11 Email | Share | | Bookmark
more updates @ http://gcnature.fotopages.com





*all copyright reserved. by Creative Nature ent


Thursday, 3-May-2007 06:23 Email | Share | | Bookmark
more updates @ http://gcnature.fotopages.com



Sunday, 22-Apr-2007 00:53 Email | Share | | Bookmark
Konsert Istana Cinta- SITI NURHALIZA

Berkesempatan g konsert ni ngn mY dD & ibu ayah.
pegi sbb CT la sbb aku tau diorg ni suma big fan CT (termasuk aku la )..tp during d konsert, x sedar yg aku tau hampir kesemua lagu P Ramlee & Saloma yg CT nyanyi..wah!not bad
n x sedar aku pun goyang bdn n kepala sama


tengah berpusu² nk masuk hall, Dato' K muncul
pe lagi..x lepas peluang gak
x dpt gmbr ngn CT, ngn hubby dia pun..jadi la
tengok Dato' K in real life, no wonder la cik CT kta ni in luv ngn dia memang awet muda
bertuahnye badan
Dato' K siap cakap tima kasih kt ktorg sbb dtg
alahai Dato' K..pe saje utk cik CT yg satu ni,kalau berkemampuan n berkesempatan, insya Allah ktorg dtg.


during konsert..telan air liur je la..bukannye leh amik gmbr kan..
sampaikan ada yg tgk incoming sms pun kene warning ngn staf IB
tp CT memang stunning ngn dress dia
very d blink² kt baju dia...sampaikan leh tgk byg CT kt stage..kagum la


among d audience,ada gak non malay yg dtg
even bukan malaysian pun ada
n selain org muda,mereka² yg berumur pun ada sama
korg bygkan la kalau nk jalan pun tak berapa kuat..masih berusaha gak nk dtg
aku tak tau la diorg dtg sbb CT atau sbb P Ramlee & Saloma
yg pasti diorg² ni pun goyang bdn n kepala gak..hem..teringat zaman muda² la tu

pepun CT memang power
walaupun dia x brape sihat..sore dia serak bila berckp
tp vocally..tetap maintain
bila part finale, lagu Jeritan Batinku..terserlah sungguh kePOWERan sore CT
siap ada sketsa CT dating ngn Musly Ramlee kt tepi tasik (petikan citer masam manis, aksi cikgu cikgi)
and another sketsa CT gaduh ng P Ramlee sbb buat bising kt bilik dia (petikan citer masam manis gak).diorg telah berjaya "mencantumkan" CT & sore P Ramlee yg marah ..hehe..not bad

ni antara pic terdekat yg aku dpt
yg lelain ada yg blur n gelap
guna Nikon Coolpix ayah..sori la,x reti guna camera ni
tp geram gak la,dah dapat dekat ngn CT, camera x leh nk grab focus lak..arrgghhh!
yg pasti CT tetap comel
tp xde la setembam dlm gmbr² yg biasa kta tgk
cuma bdn tu ada la berisi sket
and CT sgt frenly ...bodyguard dh bwk masuk pun, dia still berusaha toleh nak lambai n senyum kt suma yg dtg ni..

alahai CT.....


Monday, 9-Apr-2007 03:57 Email | Share | | Bookmark
Reunion MGSian 97...more pics @ http://gcnature.fotopages.com



Wednesday, 4-Apr-2007 01:29 Email | Share | | Bookmark
hanimun lagi? more pic @ http://gmoxxs.fotopages.com

 






more pic @ http://gmoxxs.fotopages.com


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net