Want your
own Fotopage?








 
Malina Vaida's FotoPage

By: Malina Vaida Ahmad Nadzri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Jul-2020 02:37 Email | Share | | Bookmark
Jewelry searching

 
 
 
View all 5 photos...
Mestila utk adik aku yg nk kawin tk lama lg
Nk cari rantai jek tp dok berjam² kt kedai tu..huhu..siap bertekak lg ngn staf situ
Tu la..berani cari pasal ngn parents aku …dgn ktorg skali menghentam mamat tu
Len kali jgn cuba nk cheat k…wat bisnes btol².mesti rezki slalu masuk

Dikesempatan n ink jmput SEMUA kawan², jiran², sahabat handai ke majlis perkahwinan adik bongsu saya, Ahmad Hisyam Al- Baqri dan pasangannya Nurul ‘Ain Azlin



8/8/08 Majlis Pernikahan
9/8/08 Majlis Persandingan
Dewan Raya Felda Ulu tebrau, Ulu Tiram, Johor.
16/8/08 Majlis Kesyukuran Sambut Menantu & House Warming
No 481, Jln S2 G9, Garden Avenue, Seremban 2.


Wednesday, 16-Nov-2011 02:55 Email | Share | | Bookmark
The Beauty ---> http://thebeauty.fotopages.com



feel free 2 view another part of Creative Nature, http://thebeauty.fotopages.com
this fp gonna b my personal fp and The Beauty will be uploaded with all my job 4 ur better reference.
Apart of that, our foto portfolio remain at http://gcnature.fotopages.com

thank you to all viewers & customers
thanx 4 d trust u put on us
tqvm!

.::LynZ & ZaM ::.


Monday, 28-Jul-2008 07:00 Email | Share | | Bookmark
Andrea Emily

 
 
 
View all 8 photos...
4 hr seblom kejadian, Pn Azlifha yg sedang sarat ni ajak nk mkn ayam golek kt pantai dlm
Dlm keadaan kepayahan perut yg sedang membesar bagai johan tu, kami naik teksi
Dh rezki,perjalanan lancar..sampai tepi jln,trus dpt teksi..bila order, food pun sampai cepat
Alhamdulillah..memang sgt sedap n puas hati
Itu cite hr Jumaat
Isnin, Pn Azlifha aka Lily amik MC..penangan ayam golek agak nye 
Selasa pg,aku dpt tau Lily dh pun otw ke Tawakal…
2.59pm Lahirlah Andrea Emily yg sebijik macam ibu dia..muka fotostat btol..especially part mulut..mesti kuat bercakap gak macam Lily nnti
Rabu, lunch time, kami beramai2 visit Lily…
Hemm..bertambah lg bilangan IBU kt dunia ni..Alhamdulillah




Monday, 28-Jul-2008 06:02 Email | Share | | Bookmark
1000 wajah

 
 
 
View all 14 photos...
Ni sume watie punye cadangan
Beria2 soh register
Ala..sesuka amik gmbr ..sesapa pun leh g..for fun
Tq 4 1000 wajah team..4 spageti yg enak bangattt…
Plz go to http://1000wajah.com
Kt sana kenal dgn Sue yg dtg sorg utk fotoshut tu
So dia pun join aku n watie..n ktorg pun posg la tak ingat dunia..hehe
Slalu Dd yg amik gmbr,hr ni pelik la plak bila org lain yg snap…belasah je la



Monday, 28-Jul-2008 04:43 Email | Share | | Bookmark
East Cost Mall

 
 
 
View all 6 photos...
Kuantan
Sekarang dh mcm kewajipan, bila blk Kuantan, mesti nk g East Cost Mall
Dulu xpenah ada hati pun nk ke bdr..nak harung jem Kuantan yg lbh kurg KL tu
Dok dediam kt umah in law lg bagus
Paling kuat pun ke Jaya Gading ..g pasar
Akceli, kebetulan terpergi kesana skali nk cari buah tgn nk ke umah SIL
Skali trnmpak Studio…dgn hrga yg reasonable & affordable..plus cutting bj n suar keje yg sgt sesuai utk aku n Dd yg special size ni..tergamak ktorg perapkan Mak & Apak sejam kt kete..AMPUN….
Tu la reason nape ktorg kene dtg sini bila blk Kuantan..hehe




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net